Grattis bloggen (del sex av sju) – från Hannah Lemoine

Näst sist ut att gratulera bloggen är HANNAH LEMOINE. Hannah driver bloggen One-way Communication och är en av de mest pedagogiska feminister jag vet. Näst intill varje blogginlägg jag läser av henne skapar känslan ”JA, PRECIS SÅ” och jag vet inte hur många gånger jag länkat till Hannahs blogginlägg i politiska diskussioner på t.ex. Facebook.

Hannah är också fantastisk eftersom hon, trots sin pedagogiska förmåga och sin vilja att möta även oliktänkande, aldrig klandrar eller skuldbelägger de som inte gör det. Hon gör sin grej (mycket bra dessutom) och låter andra göra sina grejer, i sann systerskapsanda!

bild

”Grattis på årsdagen för en av mina favoritbloggar! Som jag läser och uppskattar för att den är smart och ifrågasättande och undrande, saklig och subjektiv och logisk, har god ton, är bitsk, är inspirerande brinnande och betryggande, och för att Kickan vill så mycket – och gör det också.”

Vad skulle du vilja ge bloggen och Kristina i födelsedagspresent?

”Inte bara är du förbannat inspirerande som skribent, du har också internets snyggaste header, vilket inspirerade mig att rita den här teckningen som du får som present i pappersform på posten om några dagar. Kärlek och respekt, sistah!”

karlek_och_respekt_liten

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s