Hur hittade du min blogg?

Jag älskar statistik och sitter ofta och kollar varifrån alla läsare hänvisats samt vad folk googlat på för att komma till min blogg. Vad mitt statistikverktyg däremot inte visar är hur ni fann min blogg första gången. Så det vore mycket kul att få reda på det, genom att ni svarade på denna poll!

Svara gärna i kommentarsfältet också – vilken blogg ni hittade mig genom, vilken Facebooksida som länkade till mig och vilket blogginlägg det var som ledde er hit osv.

Tack!

19 thoughts on “Hur hittade du min blogg?

 1. Knyttet

  Hej. Jag hittade din blogg genom att Soffilina som jag ingår i samma mammagrupp som läste min blogg och sa att jag nog skulle tycka om din – vilket jag gjorde :)

  Har bara en fråga: jag är lite okunnig vad gäller sådant, så undrar hur man gör för att få veta vilka sökord och sådant som lett fram till ens blogg samt hur man gör för att få veta vilka som länkat till ens blogg?

  Svara
  1. kickanwicksell Inläggets författare

   Åh, vad kul! Jag använder wordpress inbyggda statistikverktyg men annars finns också google analytics som man kan använda om man har ett google-konto! :)

   Svara
 2. Malin

  Tror båda var med i ”Varför apor aldrig bär rosa klänning” och så blev vi fb-vänner genom den gruppen och sen har du länkat på din fb! :)

  Svara
 3. @everydaygodess

  Jag sökte efter någon sida som kunde hjälpa mig med svar-på-tal till en ”vän” som leker hobbyrasist… Jag ledsnade på hans skit, googlade runt och hamnade här hos dig. 👍

  Svara
 4. micro113

  Jag kan inte ge dig ett tvärsäkert svar, endera via Lady Dahmer eller också via When darkness falls. Vågar inte säga vilken väg jag tog först till din sida.

  Svara
 5. Lena E

  Såg dina kloka kommentarer hos andra, vet faktiskt inte om det var Twitter eller FB. Följer de jag gillar i flödet, lika väl som jag blockar de som visar sig vara troll, rasister eller antifeminister i era flöden.

  Svara
 6. feministsokermake

  Fick tips via en en tweet då du skrev om nåt ämne jag ville höra mer om (sm jag tyvärr inte kmr ihåg.) Sedan tror jag att din blogg nämns hos Lady D som blogg att ej missa?

  Svara
 7. hejsonja

  Jag minns inte, även fast det är rätt nyligen. Var det via twitter? Är ganska säker på att det var via twitter. Var det via kommentarsfältet i en annan blogg? Det är möjligt, men är fortfarande ganska säker på att det var via twitter :)

  Svara
 8. Camilla

  Jag hittade hit när jag googlade Liv Strömqvist. Måste säga att jag är sjukt glad att jag trillade in, för det jag läst hittills har varit grymt upplysande. Jag går på Kvinnofolkhögskolan i Göteborg. Kom och käka lite veganlunch här om du har vägarna förbi vettja.

  Svara

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s